Αγαπητοί επισκέπτες και σπουδαστές του Τμήματος Φυσικοθεραπείας,

 

Σας καλωσορίζουμε στον διαδικτυακό τόπο του Τμήματος Φυσικοθεραπείας της Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας του Τ.Ε.Ι. Δυτικής Ελλάδας. Το Τμήμα μας ιδρύθηκε το 2003, σήμερα έχει πάνω από 800 ενεργούς φοιτητές και δέχεται περισσότερους από 100 φοιτητές ετησίως. Αποτελεί ένα εκ των τεσσάρων τμημάτων Φυσικοθεραπείας, το οποίο προσφέρει ποιοτική και εκσυγχρονισμένη εκπαίδευση στη Φυσικοθεραπεία, αναπτύσσοντας ταυτόχρονα την έρευνα και την παροχή υπηρεσιών υγείας. Το Τμήμα λειτουργεί με ένα σύγχρονο και πρόσφατα αναμορφωμένο πρόγραμμα σπουδών 240 πιστωτικών μονάδων ή ECTS (40 μαθημάτων), το οποίο είναι απόλυτα συμβατό με τις απαιτήσεις των επίσημων φυσικοθεραπευτικών συλλόγων όλων των ανεπτυγμένων χωρών εντός και εκτός Ευρώπης.  Στελεχώνεται από 7 καθηγητές μέλη ΔΕΠ που έχουν αναπτύξει ιδιαίτερα υψηλού επιπέδου εκπαιδευτικές και ερευνητικές δραστηριότητες, επιστημονικούς συνεργάτες και πανεπιστημιακούς υποτρόφους, έχοντας ταυτόχρονα συνεργασίες με άλλα εκπαιδευτικά ιδρύματα και κέντρα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Διαθέτει επίσης εξοπλισμένα κλινικά εργαστήρια που παρέχονται για την προπτυχιακή εκπαίδευση. Δύο από τα διαθέσιμα εργαστήρια του Τμήματος είναι θεσμοθετημένα με ΦΕΚ (Εργαστήριο  Ανθρώπινης Αξιολόγησης και Αποκατάστασης & Εργαστήριο Υγειοφυσικής και Υπολογιστικής Νοημοσύνης), είναι εξοπλισμένα με υπερσύγχρονο εξοπλισμό (3D σύστημα  ανάλυσης κίνησης, ισοκινητικό δυναμόμετρο κ.α.) και σε αυτά πραγματοποιούνται ερευνητικές και κλινικές μελέτες.

 

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη στην ιστοσελίδα μας και σας ενθαρρύνουμε να τη διερευνήσετε ώστε να ενημερωθείτε και να μάθετε περισσότερα σχετικά με την λειτουργία του Τμήματος, καθώς και για τις ερευνητικές δραστηριότητες των μελών του.

 

Σεπτέμβριος 2018

 

Η Πρόεδρος του Τμήματος

Μπίλλη Ευδοκία

 

Τελευταία ΝέαΚαταγραφή πληροφοριών & χαρακτηριστικών σχετικών με τα προβλήματα της οσφύος

Επικοινωνία

Ψαρρών 6, Μυρτιά 25100, Αίγιο
phone 26910.61150 fax26910.61250
emailΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

find us on facebook