Ανακοινώσεις

Ηλεκτρονικές δηλώσεις

Επισημαίνεται ότι οι δηλώσεις συγγραμμάτων παρατείνονται μέχρι την *Τετάρτη 22 Μαΐου 2019*, ενώ η διανομή συγγραμμάτων στους φοιτητές θα ολοκληρωθεί την *Τρίτη 4 Ιουνίου 2019

Αίγιο 20-5-2019
Από τη Γραμμματεία

Πρόσκληση

Δ.Μ.Σ. στις Αγγλικές και Αμερικανικές Σπουδές

Δ.Μ.Σ. στη «Γλωσσολογία»

Με μεγάλη επιτυχία κι ισχυρή συμμετοχή το Τμήμα Φυσικοθεραπείας του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας (νυν Πανεπιστημίου Πατρών), ολοκλήρωσε τις παρουσιάσεις των ερευνητικών εργασιών του Τμήματος. Συνολικά παρουσιάστηκαν 9 ερευνητικές εργασίες εκ των οποίων 2 ήταν από το Δια τμηματικό Μεταπτυχιακό  του Τμήματος Φυσικοθεραπείας (MSc Rehabilitation Sciences), 1 από διδακτορική διατριβή του Πανεπιστημίου (Τσεκούρα Μ), 2 του Προπτυχιακού Προγράμματος κι 4 σε συνεργασία με Πανεπιστήμια του Εξωτερικού. Τις εργασίες ολοκλήρωσαν κι εκπροσώπησαν οι καθηγητές του Τμήματος Ευδοκία Μπίλλη, Σοφία Λαμπροπούλου, Μαρία Τσεκούρα, Σοφία Ξεργιά κι η Μαρία Παπανδρέου ως συνεργάτης του Μεταπτυχιακού!!! Η φετινή συμμετοχή του Τμήματος στο παγκόσμιο συνέδριο ήταν  η πιο δυναμική μέχρι τώρα και στοχεύουμε και σε μελλοντικές ανάλογες  δράσεις!

 

WCPT1WCPT2WCPT3

WCPT5WCPT7WCPT8

WCPT9WCPT6WCPT4

ΧρήσιμαΚαταγραφή πληροφοριών & χαρακτηριστικών σχετικών με τα προβλήματα της οσφύος

Επικοινωνία

Ψαρρών 6, Μυρτιά 25100, Αίγιο
phone 26910.61150 fax26910.61250
emailΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

find us on facebook